Opinia Timisoarei

Concertul cu Lepa Brena nu se mai tine in 29 iunie! Organizatorii au gasit un nou motiv: cei de la AC Milan care cauta talente la Timisoara

TIMISOARA. Fanii cantaretei Lepa Brena au de ce sa fie suparati! Dupa o amanare cu 2 saptamani a spectacolului, de pe 15 pe 29 iunie, organizatorii au aflat ca stadionul Dan Paltinisanu este ocupat la finalul lunii de catre cei de la Milan Junior Camp.

Initial, s-a anuntat ca show-ul se reprogrameaza din motive tehnice, anume ca scena n-a putut fi instalata corespunzator din pricina vremii nefavorabile.

Surse din randul organizatorilor insa sustin ca se vandusera prea putine bilete si de aceea s-a decis amanarea concertului.

Data de 29 iunie insa aduce cu ea o noua … piedica. Stadionul este oferit celor de la Milan Junior Camp care au programate antrenamente cu copii de 7-14 ani, care sunt indrumati de antrenori italieni ce cauta talente pentru faimosul club  AC Milan.

Din motive obiective, organizarea Junior Camp AC Milan, pe stadionul Dan Paltinisanu Timisoara, in perioada 25-29 iunie 2012, concertul Lepa Brena va fi reprogramat la o data ulterior stabilita si comunicata prin intermediul mass-media. Biletele raman valabile, iar persoanele care doresc returnarea biletelor o pot face incepand cu 1 august de la agentia Teatrului Timisoara, vreaubilet.ro, eventim.ro si agentia Capitol Timisoara„, spun organizatorii care au trimis un comunicat presei.

Exit mobile version