Opinia Timisoarei

Concert controversat cu Lady Gaga la Bucuresti. Petitie online: bani pentru olimpicii internationali, nu pentru Lady Gaga! Cum o poti semna!

Concertul pe care Lady Gaga il sustine joi seara la Bucuresti a iscat o serie de nemultumiri, mai ales de cand s-a aflat ca elevii care au cucerit medalii la olimpiadele scolare internationale nu primesc niciun ban de la autoritati.

In fiecare an, elevii primeau cate un premiu al carui cuantum maxim este de 2.000 de euro pentru medalia de aur. Se pare ca anul acesta Ministerul de Finante nu a aprobat platile. In luna iulie, lotul de matematica a obtinut 6 medalii la olimpiada internationala din Argentina – 2 de aur, 3 de argint si una de bronz. Au castigat si elevii care au participat la Olimpiada internationala de chimie – 1 aur, 2 de argint, 1 bronz. De asemenea, elevii nostri au venit cu medalii si de la Olimpiada de astronomie si astrofizica – 2 de aur, 2 de bronz), cu toate ca astronomia nu este o disciplina studiata in scolile din Romania.

Guvernul sponsorizeaza insa concertul Lady Gaga din Romania. Realitatea.net a facut o petitie pentru regandirea modurilor in care Guvernele care se perinda la Putere recomenpenseaza performanta…

Vedeti aici cum puteti semna petitia!

 

Exit mobile version