Opinia Timisoarei

Colterm opreste incalzirea in Timisoara

TIMISOARA. Schimbare de planuri in privinta incalzirii caloriferelor abonatilor Colterm la Timisoara. Avand in vedere temperaturile ridicate prognozate in perioada urmatoare, compania de termoficare anunta ca va intrerupe furnizarea caldurii in Timisoara.

CITESTE SI: Se dezvaluie inca o fatada renovata la cladirea Postei Mari din Timisoara. Palatul simbol al orasului se intoarce la frumusetea de odinioara. Ultimele imagini filmate de la inaltime. Video 

„Tinand cont de evolutia temperaturilor exterioare, atat diurne, cat si nocturne, prognozate pentru intervalul 19 – 22 octombrie, cand se vor inregistra maxime, ziua, de 28 grade Celsius, si noaptea, de 21 grade Celsius, vom sista in aceasta perioada alimentarea cu caldura in oras, urmand a reporni furnizarea luni dimineata, 23 octombrie, ora 08.00”, au transmis reprezentantii Colterm.

Reprezentantii societatii de termoficare din Timisoara mai anunta ca au reparat avariile aparute pe perioada probelor la cald.

De asemenea, Colterm da asigurari ca nu exista riscuri de a nu putea furniza incalzire in perioada urmatoare, la Timisoara.

Exit mobile version