Opinia Timisoarei

Colterm opreste caldura, la Timisoara, dupa 5 zile. S-a incalzit afara

TIMISOARA. De duminica, 9 octombrie, de la ora 10.00, Colterm intrerupe furnizarea caldurii in Timisoara, avand in vedere ca vremea se incalzeste in perioada urmatoare.

Incalzirea va fi reluata cand temperaturile exterioare vor cobori, transmite administratorul special al societaii de termoficare.

CITESTE SI: Abonatii Colterm, linistiti de administratia Fritz cu filmari facute cu drona. Imagini din aer cu primul tren cu carbune ajuns la Timisoara de la Motru. Video

Sezonul de incalzire 2022 – 2023 a inceput la data de 4 octombrie, la Timisoara, iar in timpul probelor la cald au fost identificate si s-a intervenit pentru eliminarea problemelor, acolo unde a fost cazul.

Abonatii care din diferite motive nu au beneficiat de încălzire în cee 5 zile si care o data cu repornirea incalzirii, vor avea nevoie de ajutor privind alimentarea cu agent termic pentru incalzire in conditii optime, pot apela dispeceratul Colterm S.A., la numerele de telefon 0256-494.133; 0756.061.468 sau pot face sesizari pe adresa de e-mail relatii@colterm.ro„, transmite Cristian Amza, administratorul special al Colterm in insolvena.

 

Exit mobile version