Noutati :

Colterm incepe probele la rece. Cand se da drumul la incalzire la Timisoara, in aceasta toamna?

10 septembrie, 2015 - 03:54 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Incep pregatirile pentru iarna. Reprezentantii Colterm anunta ca, incepand din 15 septembrie, angajatii societatii de termoficare vor incepe probele la rece, etapizat, in tot orasul. In functie de temperaturile de afara, compania de termoficare ar putea fi furniza incalzire din 1 octombrie.

„Rugam pe aceasta cale asociatiile de proprietari si ceilalti utilizatori sa deschida vanele de bransament, iar locatarii care lucreaza la instalatiile interioare si au golit apa din instalatii sa-si finalizeze lucrarile si sa permita incarcarea acestora în conditii de siguranta atat pentru ei cat si pentru vecini si sa nu mai efectueze lucrari care sa necesite descarcarea lor”, anunta reprezentantii Colterm.

De asemenea, consumatorii sunt rugati sa anunte dispeceratul COLTERM (tel. 0256.494.133) eventualele probleme aparute la contoarele de energie termica (cabluri rupte, termorezistente distruse, contor inundat etc.) pentru a se putea interveni operativ in solutionarea lor, inaintea inceperii sezonului de incalzire.

 

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor