Opinia Timisoarei

Coloana uriasa de fum si flacari in Gara de Nord din Timisoara! Un om a murit carbonizat! FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Incendiu de proportii in Gara de Nord din Timisoara. Un vagon dezafectat a luat foc, iar coloana de fum se poate vedea de la mare distanta.

Incendiul a izbucnit la un vagon dezafectat unde, cel mai probabil, si-au gasit adapost oameni ai strazii. Acesta se afla in apropierea pasarelei pietonale.

Mai multe echipaje de pompieri au fost chemate sa stinga flacarile care au cuprins vagonul si care s-au extins cu repeziciune si la vagoanele invecinate.

UPDATE: Potrivit unor martori, se pare ca doi oameni ai strazii aciuati in primul vagon dezafectat au aprins focul. Cand au vazut flacarile, s-au speriat si au fugit.

UPDATE: La mai bine de 3 ore de la izbucnirea flacarilor, pompierii nu reusisera sa stinga valvataia pentru a vedea daca in garnitura incendiata sunt sau nu victime.

UPDATE: In jurul orei 23.00, incendiul din Gara de Nord din Timisoara a fost stins de catre pompieri. Printre resturile fumegande a fost gasit trupul carbonizat al unui om. Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cine este victima, iar pompierii fac verificari pentru a determina cauza incendiului violent.

3 vagoane s-au facut scrum.

Exit mobile version