Noutati :

Colegiul National Banatean vine cu cea mai grozava oferta la Targul Liceelor de la Timisoara!

28 aprilie, 2015 - 12:40 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Colegiul National Banatean a devenit, in ultimii ani, o prezenta constanta la cea mai importanta manifestare dedicata elevilor aflati in ultimii ani de studiu ai ciclului gimnazial, “Targul Liceelor Timisene”.

La fiecare editie, CNB a incercat sa vina in fata viitorilor liceeni cu o oferta educationala care sa le intruneasca asteptarile si, astfel, sa-i determine sa aleaga unitatea de invatamant care ii pregateste sa-si indeplineasca visele de viitor.

Colegiul National Banatean are amenajat un stand propriu in incinta Casei Tineretului, locul de desfasurare a celei de-a XIV-a editii a “Targului Liceelor Timisene”, in care actualii elevi ai unitatii de invatamant le vor prezenta celor care aspira sa invete intr-una din scolile de elita ale Timisului toate informatiile legate de oferta educationala proprie si infrastructura liceului, dar si avantaje pe care le au, nu doar din punct de vedere educational, ci si motivational, daca vor alege sa devina parte a unui mari familii, cea a elevilor, profesorilor si absolventilor CNB.

In cadrul ofertei educationale un aspect de noutate este reprezentat de clasele dezvoltate in parteneriat cu Universitatea de Vest din Timisoara, in care se vor implementa noi metode de inovatie si creativitate in invatamant, pentru a demonstra necesitatea unei vizuni coerente in demersul didactic, dar si importanta realizarii unor parteneriate intre institutiile furnizoare de educatie

Am incredere ca cei care vor vizita standul nostru se vor convinge ca CNB reprezinta un punct de plecare extrem de important pentru un viitor pe care si-l pot cladi pe o baza temeinica, pentru indeplinirea aspiratiilor fiecaruia”, spune directorul Colegiului National Banatean, prof. Sorin Ionescu

Fiecare vizitator al standului CNB va primi, pe langa mapele de prezentare cu informatii despre liceu, si un CD care cuprinde imagini ale activitatilor desfasurate de elevii scolii. Mai mult, pe parcursul zilei, elevii CNB ii vor invita pe vizitatori la doua spectacole , de la ora 11.00 si de la 13.00.

Colegiul National Banatean inseamna peste 235 de ani de traditie scolara insumand anual peste 2000 de elevi indrumati cu profesionalism si daruire de catre 140 de cadre didactice.

Targul Liceelor Timisene isi deschide portile miercuri  29 aprilie la Casa Tineretului, de la ora 10.00.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...