Opinia Timisoarei

Clujenilor, oradenilor si aradenilor li se vor recunoaste abonamentele de parcare, la Timisoara

TIMISOARA. Soferii din Cluj, Arad si Oradea, care au achizitionat in orasele lor abonanemte pentru parcarea masinilor pe domeniul public, vor putea parca la Timisoara in baza acelor abonamente.

CITESTE SI: Sa fie amendata Primaria Timisoara! Pe 500 de strazi nu s-a curatat niciun petec de zapada. Anuntul prefectului de Timis 

Decizia a fost luata de consilierii locali in Timisoara, in sedinta de joi. Cu o conditie, insa.

Clujenii, oradenii si aradenii vor avea recunoscute in Timisoara abonamentele generale pe mijloacele de transport in comun si pe parcarile publice, cu exceptia celor pentru zona verde (zero)! Consiliul Local Timisoara a votat asta, astazi! Evident, conditionat de reciprocitate!

Alianta Vestului TREBUIE sa aduca cetatenilor celor patru orase asociate, cat mai repede, beneficii concrete! De la lucruri mici, pana la proiecte de mare anvergura! Evident, ultimele necesita timp si ii rugam pe stimatii nostri concitadini sa inteleaga asta si sa aiba rabdare si incredere in noi, incredere in Alianta Vestului!„, a anuntat primarul Nicolae Robu.

De asemenea, vor fi recunoscute abonamentele generale pe mijloacele de transport in comun.

Alianta Vestului a fost semnata de primarii din Timisoara, Arad, Oradea si Cluj si isi propune sa atraga fonduri europene pentru cele patru mari orase.

Exit mobile version