Opinia Timisoarei

Cluburi, AMENDATE pe banda rulanta la Timisoara! Ce probleme au fost descoperite?

TIMISOARA. Pompierii au pornit, noaptea trecuta, intr-o razie prin cluburile din Timisoara, mai ales ca in Capitala un al doilea club a ars din temelii, iar zeci de oameni au ajuns la spital.

CITESTE SI: Se fac angajari in Primaria Timisoara! Nu e nevoie de studii superioare sau vechime

Nu mai putin de noua cluburi din Timisoara au fost verificate atent de pompieri, iar la sapte dintre acestea au fost gasite nereguli.

Verificari de acest gen se fac periodic, in Timisoara, mai ales in week-end. Aceste cluburi au timp pana in vara sa isi obtina autorizatiile de functionare, in cazul in care nu le au deja. Cu toate acestea, noi ii sanctionam, facem controale. Nu ii amendam pentru ca nu au autorizatie, dar pentru alte nereguli sunt sanctionati”, a declarat Mugurel Ioja, purtatorul de cuvant al ISU „Banat”.

CITESTE SI: Un PARC MEDIEVAL, cel mai indraznet proiect din vestul tarii ce va fi depus la Timisoara! VIDEO!

In urma verificarilor au fost date sapte amenzi in valoare totala de 26.500 de lei.

CITESTE SI: Vom avea o substatie de Ambulanta la Timisoara! De unde vor pleca salvarile in scurt timp?

Printre neregulile constatate se numara: instalatia electrica neverificata periodic cu personal atestat, instalatia electrica exploatata cu improvizatii, hidrantii interiori nelegati la rezerva de apa, nesemnalizarea corespunzatoare a cailor de evacuare, blocare cu elemente de moblier a cailor de evacuare, neinstruirea personalului in cazul unor situatii de urgenta si neactualizarea planului de interventie.

Exit mobile version