Opinia Timisoarei

Clase trecute deja in online, la Timisoara. Au fost depistati 18 elevi infectati cu COVID, de la inceputul scolii

TIMISOARA. Nici nu a inceput bine scoala ca deja au trecut in online mai multe clase ale scolilor de top din Timisoara.

CITESTE SI: Restrictii mai dure. Locurile in care vor avea acces doar cei vaccinati, trecuti prin boala sau testati. Masuri pentru mai multe domenii anuntate de Comitetul Nationale pentru Situatii de Urgenta 

La colegiile Loga si Banatean au fost deja suspendate cursurile pentru cate 3 clase, dupa ce mai multi elevi au fost depistati pozitivi la testul COVID, iar la Gradinita PP 11, din zona Soarelui, o grupa de micuti a trecut in online si ea.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Timis, sunt in curs de desfasurare procedurile pentru suspendarea cursurilor si in alte clase din alte scoli in care au fost confirmati pozitiv cu COVID si alti elevi.

Procedura este destul de laborioasa. In momentul in care apare testul pozitiv la un elev si conducerea scolii este informata ca un elev are test pozitiv, chiar si antigen, confirmat ulterior prin testul RT-PCR, se demareaza procedurile pentru suspendarea cursurilor cu prezenta fizica„, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Cosmin Hogea, inspector scolar adjunct al ISJ Timis.

In total, de la inceputul anului scolar, au fost depistati pozitivi la COVID 18 elevi si 11 cadre didactice.

Exit mobile version