Opinia Timisoarei

CJT taie ambrozia de pe stadion, la Timisoara, dupa ce opiniatimisoarei.ro a semnalat dezastrul de la Dan Paltinisanu. Calin Dobra: Curatam noi, desi e treaba Primariei

TIMISOARA. La cateva ore dupa ce opiniatimisoarei.ro a semnalat ca stadionul Dan Paltinisanu a devenit raiul ambroziei, angajatii administratorului, Consiliul Judetean Timis, au trecut la treaba, samabata.

CITESTE SI: Un stadion de ambrozie la Timisoara. Dan Paltinisanu, raiul plantei care ii innebuneste pe alergici in aceasta perioada. Foto 

Temuta planta alergena care ingroasa randurile timisorenilor disperati la usile cabinetelor medicilor alergologi a invadat spatiile verzi de la stadion si imprastie polenul care le face viata amara alergicilor din cartierele invecinate.

Dupa publicarea imaginilor primite de la un cititor opiniatimisoarei.ro, seful Consiliului Judetean Calin Dobra a reactionat si a trimis angajatii sa taie ambrozia de pe Dan Paltinisanu.

Sustine ca plantele s-ar fi inmultit pe spatiile verzi din afara arenei, care cad in sarcina Primariei Timisoara.

Nu tolerez nepăsarea față de problema ambroziei!

În această dimineață, mi-a fost semnalată o problemă gravă legată de prezența ambroziei în jurul stadionului Dan Păltinișanu, fiind acuzați că nu ne ocupăm de tăierea acesteia.
Nu am ezitat, am făcut verificări și am constatat că sarcina curățării ambroziei în zona respectivă aparține Primăriei Timișoara şi nu Consiliului Județean.
Ei bine, nu ne-am lamentat că nu e treaba noastră și am trimis deja o echipă a Consiliului Județean să curețe zona de ambrozie. Oamenii s-au săturat să vadă autoritățile cum își aruncă vina între ele.
Am putut, am făcut. E atât de simplu. Binele comunității primează.
Mai multe despre combaterea ambroziei la nivelul județului Timiş vă voi oferi în zilele următoare„, a notat seful Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, pe pagina sa de Facebook.

Exit mobile version