Opinia Timisoarei

CJT nu mai cumpara elicopter SMURD! Banii vor fi alocati reparatiilor de drumuri si biserici, dar si pentru sport

TIMISOARA. CJT alocase, in iarna, la intocmirea bugetul judetului,  400.000 de euro pentru un elicopter SMURD. Daca aparatul nu a putut fi achizitionat la inceputul anului, acum consilierii judeteni au reimpartit banii.

Consilierii judeteni s-au intrunit in sedinte de comisii de specialitate pentru a rectifica bugetul judetului si astfel au decis ca banii care, initial fusesera alocati pentru achizitionarea unui elicopter SMURD, sa fie alocati altor capitole bugetare.

Titu Bojin (PSD), presedintele Comisiei Economice din cadrul Consiliului Judetean Timis, a anuntat ca Timisul nu va mai avea propriul elicopter SMURD.

„Banii au fost redistribuiti. 500.000 de lei au fost alocati investitiilor la drumuri, alti 500.000 de lei pentru sprijinirea reparatiilor la lacasele de cult apartinand Mitropoliei Banatului, 150.000 de lei se vor da cluburilor sportive si 350.000 de lei pentru sustinerea proiectului intermodal de la Remetea Mare. Ministerul Transporturilor a transmis CJT sa asigure in prima faza fondurile pentru cumpararea terenurilor”, a declarat Titu Bojin.

Consiliul Judetean Timis a intentionat sa achizitioneze un elicopter SMURD care urma sa preia cazurile grave de sanatate.

Exit mobile version