Opinia Timisoarei

CJAS Timis incheie acte aditionale pentru contracte la servicii medicale

TIMISOARA. Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis face urmatoarele precizari referitoare la acordarea asistentei medicale, medicamente si dispozitive medicale precum si pentru asigurarea accesului neintrerupt al asiguratilor la servicii medicale pentru perioada 1 ianuarie – 31 martie 2019.

CITESTE SI: Sa fie amendata Primaria Timisoara! Pe 500 de strazi nu s-a curatat niciun petec de zapada. Anuntul prefectului de Timis 

Pana la data de 28.12.2018, CJAS TM incheie pentru lunile ianuarie – martie 2019, acte aditionale la contractele derulate de aceasta in anul 2018 pentru furnizarea de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale, in vederea asigurarii continuitatii acordarii asistentei medicale, cu indeplinirea de catre furnizori a tuturor conditiilor privind relatiile contractuale dintre CJAS TM si acestia”, a declarat Victor Dumitrascu Presedinte-Director General CJAS Timis.

Conditiile acordarii asistentei medicale in baza actelor aditionale sunt cele prevazute in actele normative in vigoare cu modificarile si completarile ulterioare.

Avand in vedere cele mentionate mai sus, CJAS TM da asigurari ca toate persoanele vor beneficia de asistenta medicala necesara, fara intrerupere.

Exit mobile version