Opinia Timisoarei

Ciuhandu: Timisul este exceptat de la negocierile lui Victor Ciorbea cu USL-ul!

Gheorghe Ciuhandu

TIMISOARA. Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, a declarat ca inca se mai gandeste daca sa mai candideze pentru un nou mandat si in ce varianta si a subliniat ca negocierile de la Bucuresti cu USL exclud judetul Timis.

Gheorghe Ciuhandu a spus ca a fost si este in continuare curtat de mai multe formatiuni politice si a adaugat, mai in gluma, mai in serios, ca isi va scrie memoriile, cand va iesi la pensie.

Am primit oferte de la UNPR, de la PDL,  de la USL. Avem discutii acolo, la USL. Ceea ce negociaza domnul Ciorbea e un protocol de afiliere la ceea ce inseamna actul constitutiv al USL, sunt niste chestiuni de la care Timisoara este exceptata. Chiar si Crin Antonescu a spus, intr-un interviu, ca PNTCD Timis estre altceva. Personal nu am solicitat nimic, niciun favor de la nimeni. Nu eu am solicitat, am fost apelat de altii si deocamdata nu am obligatii fata de nimeni si dupa cum evolueaza lucrurile, ma mai gandesc ce voi face. Noi avem aceasta problema dramatica, faptul ca un partid istoric este practic oprit sa candideze la alegeri. In judet si in Timisoara avem totusi o forta si performante care nu pot fi negate. Discutiile astea despre candidaturi si sustineri sunt discutii pe care nu le-am provocat eu, ci am fost provocat si o sa ma decid, punand in balanta toate aceste chestiuni, ce voi face„, a declarat Gheorghe Ciuhandu.

Intrebat daca ia in calcul varianta unei candidaturi ca independent, pentru un nou mandat la Primaria Timisoara, Ciuhandu a spus ca exista si aceasta varianta.

Se poate discuta si varianta asta, mi s-a propus intr-un anumit mod, dar nu e o varianta asumata, e o varianta discutata. Pe mine ma poate sustine USL-ul, ma poate sustine PDL-ul, as putea fi un fel de mic primar sustinut de toate partidele, am ajuns, doamne fereste, ca pe vremea lui Ceausescu, sustinut de toata lumea”, a mai spus Ciuhandu. „O sa ies la pensie si imi voi scrie memoriile. Am castigat o experienta politica deosebita, am 65 de ani si in fiecare zi invat ceva. O sa scriu frumos, ce apare in mass-media, ce zicea lumea si ce e in realitate. Suntem ca in Radio Erevan„, a completat el.

Gheorghe Ciuhandu nu si-a anuntat, deocamdata, intentia de a candida pentru un nou mandat de primar al Timisoarei, iar factiunea PNTCD din care face parte, nu este recunoscuta de intantele judecatoresti.

Exit mobile version