Opinia Timisoarei

Ciuca batailor! Politehnica Timisoara a pierdut si cu Csikszereda

TIMISOARA. ASU Politehnica a „reusit” sa piarda al patrulea joc la rand in play-off, unde a obtinut pana acum doar un punct. Dupa esecurile cu Rapid, Craiova si Mioveni, Alexa a vazut de pe margine si cum Ciucul „ne-a stins lumina”.

CITESTE SI: Oficial, Timisoara se relaxeaza. Se deschid salile de fitness si restaurantele in interior. Magazinele pana la orele 21.00 in fiecare zi 

Meciul de pe stadionul Dan Paltinisanu a inceput echilibrat, cu un plus la posesie pentru Poli, insa oaspetii au deschis scorul la prima lor ocazie. Pintter a centrat perfect, de unde Marvin Schieb, fost jucator al Politehnicii, a fost mai rapid ca Jurj si a intepat mingea in plasa, 0-1. Romariu Rus a avut apoi doua sanse mari de a egala, dar a tras dezamagitor din pozitii bune. Atat intr-o repriza destul de saraca in faze de poarta.

Partea secunda a fost chiar mai slaba, Politehnica incercand sa sara peste constructie si sa arunce mingea in fata. O tactica ce nu are prea multe in comun cu fotbalul modern, dar se pare ca Politehnica nu poate mai mult. Alexa, care continua sa il forteze la nesfarsit pe „inutilul” Axente nu a miscat decisiv nici in final, continuand sa se apere cu patru fundasi si doi inchizatori… Ciucul s-a aparat bine si chiar a fost mai periculoasa, putand castiga mai clar. S-a terminat 0-1, o noua mostra de neputinta a alb-violetilor, care insa nu mai mira pe nimeni.

ASU Politehnica: Hindrich – Jurj, Bocsan, Scutaru (cpt.), Pamfile – Codrea, Coada – D. Radu, R. Rus, Ivanovici – Axente. Au mai jucat: Ignea, Manea, Plazonja, Andrei.

In runda viitoare, poli va juca tot pe teren propriu, cu Dunarea Calarasi.

Exit mobile version