Opinia Timisoarei

Circuit de Formula 2, Moto GP si piste de karting sau drag racing in Timis? Unde s-ar putea face un proiect nemaivazut in Romania?

TIMISOARA. Un proiect indraznet, insa extrem de costisitor, ar putea readuce bunastarea in partea estica a judetului Timis, daca s-ar materializa.

Vorbim de o investitie de aproape 50 de milioane de euro in urma careia, in zona localitatilor Faget – Margina – Curtea s-ar amenaja unele dintre cele mai mari circuite de automobilism si motocros din Europa.

Cu alte cuvinte, am putea avea circuit de Formula 2, de Moto GP, piste de karting sau pentru testarea automobilelor, noteaza redesteptarea.ro.

Omul de afaceri francez care a estimat proiectul Carpaticus Arena la 47 de milioane de euro s-a si intalnit cu primarii din zona, pentru o discutie de principiu,  intrucat ar avea nevoie de o suprafata de teren pe care sa o concesioneze, de peste 150 de hectare.

Pe langa circuite, in apropierea Fagetului s-ar putea ridica hoteluri, un sat medieval, un parc de aventuri si chiar un heliport.

Citeste mai multe despre acest proiect aici!

Exit mobile version