Opinia Timisoarei

Circ in trafic. Politisti filmati de un profesor furios ca l-au tras pe dreapta, pe o sosea din Timis. Video

Un banal control de rutina al unor politisti din Timis s-a transformat intr-un adevarat circ in plina strada.

CITESTE SI: Imagini revoltatoare langa Timisoara. Animal tarat pe strada cu tractorul, ziua in amiaza mare. Video 

S-a intamplat in Lugoj, la iesirea inspre Faget, unde un echipaj in misiune i-a facut semn unui conducator auto sa traga pe dreapta.

Soferul, un profesor din Lugoj, a fost deranjat ca politistii i-au cerut documentele la control, astfel ca, imediat dupa ce le-a spus ca nu are actele la el, conducatorul auto a iesit din autoturism, a inceput sa filmeze cu telefonul mobil si sa se certe cu agentii.

Desi in culpa, profesorul a considerat ca politistii trebuiau sa… ‘o dea la pace cu el’ si sa il lase sa plece, noteaza lugojinfo.ro.

CITESTE SI: 4 benzi de circulatie si piste de biciclete pe una dintre cele mai asteptate largiri de strada din Timisoara 

Pentru comportamentul sau, agentii i-au aplicat lugojeanului o amenda de 1.450 de lei si i-au ridicat permisul de conducere pentru 30 de zile, deoarece nu a respectat indicatiile politistilor. Aceasta intrucat, potrivit legii, odata ce un sofer e oprit de un echipaj in trafic, el trebuie sa ramana in autoturism, cu mainile pe volan si sa respecte indicatiile agentilor.

Intreaga scena petrecuta la Lugoj a fost filmata de un trecator, iar imaginile au fost postate pe internet.

Exit mobile version