Opinia Timisoarei

Ciocnire violenta intre un autoturism si un taxi la Timisoara: 3 oameni raniti si proiectati din masini in mijlocul drumului. Un sofer a trecut pe rosu

TIMISOARA. Un grav accident s-a petrecut dimineata la intersectia bulevardul Brancoveanu cu 16 Decembrie. 3 barbati au fost raniti dupa ce un taximetru a izbit violent un alt autoturism. Martorii sustin ca soferul masinii, o Dacie, s-a avantat in intersectie pe culoarea rosie a semaforului, iar conducatorul auto, in varsta de 22 de ani, avea viteza.

Accidentul s-a petrecut in jurul orei 5.00 dimineata. In urma impactului, taxi-ul a fost proiectat in afara soselei, pe un scuar, in vreme ce autoturismul s-a oprit intr-o casa. Ciocnirea a fost atat de violenta ca ambii soferii au fost aruncati din masini.

Martorii spun ca taximetristul a fost proiectat prin parbriz in mijlocul intersectiei.

“Taximetristul a sarit cumva peste masina si a ramas undeva pe strada, si celalalt sofer la fel a sarit din masina, a fost aruncat pe trotuar. Asta de abia sufla, alalalt din dreapta nu sufla aproape deloc“, a declarat un martor.

Ingroziti, cativa trecatori au sunat imediat la 112. La fata locului au sosit de urgenta 3 ambulante care i-au transportat pe raniti la spital. Cel mai grav este soferul taximetrului.
“Autoturismul Dacia Logan a intrat in intersectie de pe strada Dragalina inspre strada Brancoveanu nerespectand semnificatia culorii rosii a semaforului. A intrat in coliziune cu un taxi care circula regulamentar pe str. 16 Decembrie”, a declarat Mirel Bulearca, de la Politia Rutiera Timisoara.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz. Soferul vinovat va fi cercetat penal pentru vatamare corporala grava si distrugere.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version