Opinia Timisoarei

11 raniti, intre care 3 copii. Ciocnire in lant pe o sosea din Timis

TIMIS. Accident grav dupa lasarea serii pe o sosea intens circulata din Timis.

CITESTE SI: Accident in intersectie, la Timisoara. Masini in zidul unei case 

Ciocnirea a avut loc pe drumul care leaga localitatile timisene Gavojdia si Lugojel. Din primele informatii in accident au fost implicate trei autoturisme. 11 oameni, intre care 3 copii au fost raniti usor.

La fata locului au ajuns deja politistii care fac cercetari pentru a stabili cauzele producerii accidentului, dar si medicii de la ambulanta care acorda primul ajutor celor implicati in accident.

In accident au fost implicate 3 autoturisme si 11 persoane, intre care 3 minori. Victimele nu sunt grav ranite, dar toate vor fi transportate la spital pentru investigatii. La locul interventiei s-au deplasat doua autospeciale de stingere cu apa si spuma si modul de descarcerare, doua echipaje SMURD, o autospeciala de transport personal si victime multiple, 3 echipaje SAJ. Momentan traficul este blocat in ambele sensuri„, transmit reprezentantii ISU Timis.

In cele din urma, dintre cei 11 oameni implicati in accident, doar 8 au fost transportati la spital.

Un barbat de cetatenie turca a condus un autotren pe DN 6, din directia Lugoj spre Caransebes, iar la un moment dat a efectuat o manevra de depasire neregulamentara, intrand in coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar din sens opus, fiind proiectat ulterior intr-un alt autoturism care circula in aceeasi directie cu primul. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ionut Sirbu purtator de cuvant al IPJ Timis.

Exit mobile version