Opinia Timisoarei

Cioban ucis de propriul angajat in Timis, la Stanciova! VEZI care au fost motivele crimei!

UPDATE: Magistratii Tribunalului Timis au emis pe numele ciobanului un mandat de arestare preventiva pe o perioada de 29 zile  pentru comiterea infractiunii de omor calificat.

TIMIS. Un tanar de 27 de ani, proprietar de stana, a fost ucis in plina strada de boitarul care avea grija de oile lui. Crima a avut loc pe ulita principala din Stanciova, in apropiere de Recas. Agresorul, in varsta de 55 de ani, se intorcea de la barul din localitate, iar pe drum s-a intalnit cu proprietarul oilor.

Suparat ca nu si-a incasat banii pe ultima luna si baut bine, acesta a scos un cutit si l-a injunghiat in piept pe patronul sau, dupa care a fugit pe camp. Victima a strigat degeaba dupa ajutor. Cei care au ajuns la locul atacului, l-au gasit pe tanar intr-o balta de sange si nu au mai avut ce sa-i faca. Nici macar medicii de pe ambulanta nu au mai putut sa-l salveze.

Politistii din Recas si cei de la Serviciul Omoruri au reusit sa-l gaseasca pe agresor. Acesta le-a spus oamenilor legii ca nu si-a dat seama de ce a facut pentru ca era baut. Suspectul a fost retinut pe baza de ordonanta pentru omor si va fi prezentat judecatorilor pentru arestare preventiva.

Exit mobile version