Opinia Timisoarei

Cine sunt timisorenii care trebuie sa sune urgent la Primaria Timisoara? Autoritatile le cer ajutorul!

TIMISOARA. Daca vreti sa dati o mana de ajutor autoritatilor locale pentru a pune la punct sistemul de transport public intermodal VeloTM, sunati urgent la primarie! Reprezentantii municipalitatii va cer ajutorul si va roaga sa ii contactati.

Angajatii RATT care se ocupa de sistemul de inchiriat biciclete nu fac fata din pricina neajunsurilor programului, asa ca orice informatie, sugestie sau reclamatie le este mai mult decat utila.

„Municipalitatea lanseaza un apel la timisoreni pentru a face, impreuna, corectiile necesare imbunatatirii functionarii noii retele de inchiriat biciclete administrate de catre RATT. (…) Avand in vedere faptul ca avem un proiect pilor la nivel de tara, o noutate pentru specialistii romani si pentru utilizatori, este necesara o perioada de rodaj, acomodare si de verificari periodice privind modul de functionare”, sustine Andreea Balan, manager de proiect.

Potrivit reprezentantilor primariei, timisorenii care au inchiriat deja biciclete s-au plans de mai multe probleme, asa ca toate acestea trebuie rezolvate.

„Deoarece ne-au fost semnalate o serie de aspecte legate de functionare, de catre aceia care utilizeaza noul sistem, dorim sa facem cunoscut faptul ca echipa de implementare a proiectului a luat masuri suplimentare prin care se doreste optimizarea functionarii acestuia. A fost constituit un grup de lucru pe o perioada de 2 luni, cu intalniri saptamanale pentru analizarea si luarea masurilor care se impun. Grupul de lucru este format din administratorul sistemului – RATT, executantul lucrarii – Viacor Engineering si echipa de implementare a proiectului din cadrul primariei”, mai spune Balan.

Orice informatie, sugestie sau reclamatie este extrem de utila pentru reprezentantii RATT. Daca vreti sa dati o mana de ajutor, sunati cat mai repede la numarul 0800410415 sau scrieti la primariatm.ro, la Sectiunea sugestii si reclamatii.

Exit mobile version