Opinia Timisoarei

Cine strange pana la urma copacii rupti si crengile prabusite in toata Timisoara. Dar toate rampele de gunoi? Nicolae Robu: Va garantez ca vom fi un oras exemplu de curatenie

TIMISOARA. Pe langa deja celebrele mormane de gunoaie ce zac la colturi de strada in toate cartierele din Timisoara, in parcuri si spatii verzi sunt o gramada de crengi si arbori doborati inca de la ninsoarea din decembrie.

CITESTE SI: Avem transport scolar la Timisoara, de luni. Primele scoli la care elevii vor fi dusi si adusi cu microbuzele 

Primarul Nicolae Robu spune ca angajati ai Primariei sau cetateni au intervenit pana acum pentru indepartarea crengilor ori taierea si stivuirea lor, insa responsabilitatea adunarii resturilor vegetale ar trebui sa revina altcuiva.

Si problema resturilor vegetale este pe cale sa fie rezolvata. Pana acum la ridicarea resturilor vegetale am intervenit cu operatorii nostri de intretinere a spatiilor verzi, dar si asta cred ca vor intra in atributiile ADID pana la urma, pentru ca ele sunt la limita. Probabil ca solutia va fi un act aditional la contract, nu stiu exact care este solutia, dar trebuie sa o gasim. Trebuie sa facem ca orasul sa fie curat. Prin aceste dificultati au trecut toate orasele cand s-a facut trecerea la noul sistem…. Noi punem umarul pentru ca vrem un oras curat, si va garantez ca vom fi un oras exemplu si la acest capitol, numai ca asta va lua timp„, a declarat primarul Nicolae Robu.

Intre timp edilul se mandreste cu pagina de Facebook Sesizari Insalubritate pe care a creat-o in vacanta si pe care timisorenii pot semnala cu fotografii si adrese unde sunt rampe de gunoi clandestine in oras pentru ca acestea sa fie ridicate. Primarul Nicolae Robu sustine ca sesizarile timisorenilor au fost extrem de utile si zeci de mormane de deseuri au disparut deja din Timisoara.

FOTO: Facebook

VIDEO: Remus Gradinariu

Exit mobile version