Opinia Timisoarei

Cine este romanca ucisa de rechin in Egipt. Detalii cutremuratoare

Romanca ucisă de rechin in stațiunea Hurghada de la Marea Rosie, intr-o stațiune din Egipt, era din Suceava.

CITESTE SI: ‘Vanatoare’ de trotinetisti care sfideaza regulile de circulatie la Timisoara. Au curs amenzile. Foto

Roxana Donisan, funcționară la Direcția de Finanțe, își cumpărase două sejururi în Egipt, pentru o vacanță mai lungă, potrivit surselor monitorulsv.ro.

Femeia lipsea de două zile din hotelul de 5 stele din Egipt în care se cazase, au declarat surse din stațiunea de la Marea Roșie, unde a fost omorata de rechin.

Potrivit presei din Italia, este posibil ca românca să fi fost prima victimă a rechinului care a mai ucis o femeie din Austria.

Trupul mutilat al româncei de 40 de ani a fost găsit prins in reciful de coral, la cel puțin două zile după ce a fost dată dispărută, scrie The Sun.

Turiștii ruși au susținut că o echipă de recuperare i-a împiedicat să filmeze rămășițele umane ale victimei, ambalate în pungi pentru cadavre.

O rezidenta din Hurghada – pe nume Zhanna – a dezvăluit cum românca a dispărut de la hotelul Premiere Le Reve, destinat exclusiv adulților.

A fost găsită pe corali. Trupul ei era desfigurat. Era cetăţean al României”, a dezvăluit ea, adăugând că femeia „dispăruse de două zile din camera ei”.

După prima victimă, nimeni nu a închis nicio plajă. Am înotat liber„, a adăugat aceasta.

Ea a declarat pentru presa rusă gazette.ru: „S-a format un grup de lucru de specialiști pentru a afla motivele comportamentului rechinilor. Consulatul rus i-a avertizat pe turiștii ruși. Să vedem cum reacționează guvernatorul Mării Roșii. Nu vor să piardă turiști, dar nici nu fac nimic pentru a preveni acest lucru.”

Specialisti de Mediu spun ca e posibil ca rechinii sa-si fi schimbat comportamentul dupa ce in larg s-a scufundat o incarcatura cu 16.000 de oi care se aflau pe o nava plecata din Sudan.

Autoritatile egiptene sustin ca cele doua atacuri ale rechinilor fac parte dintre cele doar 5 inregistrate din 2010 si pana acum de-a lungul coastelor Marii Rosii.

Exit mobile version