Opinia Timisoarei

Cine a pariat pe ultimii brazi la Timisoara? Iata la ce pret se dau pomii in Ajun de Craciun! FOTO!

TIMISOARA. Timisorenii au iesit pe ultima suta de metri la cumparaturi, chiar in Ajun de Craciun. Unii n-au apucat sa cumpere brad sau chiar au intentionat sa-l ia in ultimul moment, sperand ca vanzatorii reduc drastic preturile.

In mai toate pietele din Timisoara, brazii se vand chiar si la jumatate de pret. Comerciantii au lasat mult din tarife si dau brazi la chiar si la 30 de lei, doar doar n-or ramane cu marfa.

Inghesuiala mare este si in Piata 700.

„Am mai lasat la pret, da nu prea mult, pentru ca oamenii oricum cumpara”, ne-a spus un comerciant.

„Se cumpara destul de bine, fata de alti ani. Multi au venit sa cumpere acum, pentru ca se asteptau sa lasam la pret”, adauga un altul.

Altii vand si crengile, separat, iar oamenii se inghesuie sa cumpere, pentru ca si daca nu impodobesc pomul, macar sa miroasa a brad in casa de Craciun. Un buchetel din crengute de brad nu costa mai mult de 5-10 lei.

Am intalnit insa si comercianti care cu greu lasau din preturi.

” Nu putem sa lasam mult la pret, pentru ca nu ne mai renteaza. Avem brazi frumosi si atunci in functie de inaltime si de cat sunt de bogati, ii vindem de la 30-40 de lei, pana la 150″, spune unul dintre vanzatori.

Cei care nu vor sa cumpere un brad pe care sa il arunce imediat dupa sarbatori mai pot alege pomii in ghivece sau pe cei cu radacini. Acestia se vand la preturi cuprinse intre 50 si 100 de lei.

In Ajunul Craciunului, banatenii obisnuiesc sa impodobeasca bradul, care sa lumineze casele de sarbatori si sa le aduca prosperitate si veselie.

Exit mobile version