Opinia Timisoarei

Ciclist de 18 ani luat cu elicopterul SMURD dupa ce a cazut in timpul unei competitii de mountain-bike. Video

Un tanar ciclist a fost preluat de elicopterul SMURD dupa ce s-a accidentat in timpul unui concurs in judetul Arad.

CITESTE SI: Copil de 4 ani ranit, dupa un accident cu trei masini, pe drumul Timisoara – Moravita

Sportivul participa la Arad MTB Trophy, competitie care se desfasoara in acest final de saptamana intre localitatile Feredeu si Ghioroc. Barbatul a pierdut controlul bicicletei in timpul uneia dintre probe, a cazut si nu s-a mai putut ridica.

Organizatorii au sunat la 112, iar la fata locului a venit un echipaj Salvamont, caree l-a preluat pe tanar si l-a coborat pana in zona in care a putut ateriza si elicopterul SMURD. Tanarul a fost preluat constient si dus la spital pentru investigatii suplimentare.

De indata, la locul solicitarii au fost alocate forte si mijloace din cadrul Detasamentului de Pompieri Arad cu o autospeciala ARGO 8X8 senilata si o autospeciala de prima interventie si comanda. De asemenea, la locul evenimentului au actionat Serviciul Salvamont Arad si elicopterul SMURD. Victima, un tanar in varsta de 18 ani a fost transportat de catre Serviciul Salvamont si preluat de catre echipajul medical al elicopterului SMURD. In urma evaluarii medicale, tanarul a fost transportat la spital pentru ingrijiri si investigatii suplimentare, fiind constient si cooperant, prezentand un traumatism la nivelul membrului inferior„, au transmis reprezentantii ISU Arad.

Exit mobile version