Opinia Timisoarei

Chuck Norris revine si prezice Apocalipsa in Statele Unite ale Americii, cu Barack Obama presedinte. Vezi VIDEO!

Nu este banc! Chuck Norris spune ca americanii vor avea parte de 1.000 de ani de „bezna”, in cazul in care Barack Obama va fi reales ca presedinte. Actorul ii face campanie negativa presedintelui de culoare.

Chuck Norris si sotia sa Gena ii indeamna pe americani sa se uneasca „pentru Dumnezeu si pentru tara” si sa voteze astfel impotriva lui Barack Obama la alegerile prezidentiale care vor avea loc in luna noiembrie, scrie ABC News.

„Mareata noastra tara si libertatea noastra sunt supuse unui atac. Suntem la un punct de cotitura, iar tara noastra asa cum o cunoastem ar putea disparea pentru totdeauna”, a spus Norris.

Gena Norris a completat avertismentele apocaliptice ale sotului ei cu un citat din fostul presedinte american Ronald Reagan: „Avem o intalnire cu destinul. Vom pastra pentru copiii nostri aceasta ultima speranta (libertatea, n.red.) sau ii vom condamna sa paseasca spre 1.000 de ani de bezna”.

Reactia internautilor a fost previzibila. Utilizatorii de YouTube i-au transmis lui Chuck Norris ca o persoana care a incasat-o de la Bruce Lee n-ar trebui sa le dea sfaturi americanilor.

Exit mobile version