Opinia Timisoarei

Chuck Norris nu mai vine la Timisoara! Cel putin nu in lunile ianuarie si februarie

Anuntat ca si sosit la Timisoara cu surle si trambite, celebrul actor de filme americane Chuck Norris are sanse foarte mici sa ajunga in orasul de pe Bega. Cel putin asa sustine Teodor Ratiu, presedintele Organizatiei pentru Apararea Drepturilor Omului din Romania (OADOR), care nu mai are nicio veste de la starul american.

„Ar fi trebuit sa vina in luna ianuarie, dar din cate se pare, nu cred ca se va mai intampla acest lucru. Nici de domnul Beniamin Lup cel care a anuntat venirea lui Chuck Norris nu am mai putut da. Ba este plecat in Statele Unite, ba nu raspunde la telefon”, spune Ratiu.

La 1 noiembrie, Teodor Ratiu anunta ca vedeta Chuck Norris avea sa vina sigur la Timisoara impreuna cu Nicholas Cage in luna ianuarie a lui 2011 pentru a face niste donatii clinicii unde sunt tratati copiii infestati cu temutul virus HIV.  Din pacate, vizita lui Chuck Norris este acum in ceata.

Presedintele OADOR mai spune ca venirea actorului american in Timisoara ar fi fost benefica pentru Spitalul de Copii Louis Turcanu.

Exit mobile version