Opinia Timisoarei

Christina Aguilera a recunoscut ca a fost infidela in timpul casatoriei

Cantareata americana Christina Aguilera recunoaste ca a calcat stramb in timpul casatoriei cu producatorul muzical Jordan Bratman. Cei doi au decis sa se desparta anul trecut.

Intr-un interviu pentru revista W, cantareata a declarat: „intr-un moment sau altul, niciunul dintre noi nu a fost un inger”.

Artista a vorbit si despre despartirea lor: „Ajunsesem intr-un moment in care viata mea de acasa semana cu propria mea copilarie. Nu-mi voi creste fiul intr-un camin dominat de tensiune”.

„Stiam ca vor fi reactii negative in presa in legatura cu divortul meu, dar nu-mi voi trai viata in functie de ce va spune unul sau altul. Asta contravine tuturor lucrurilor despre care cant. Trebuie sa fiu eu insami”, a mai spus Aguilera.

Aguilera a mai vorbit si despre arestarea sa, in martie, cand a fost surprinsa conducand masina in stare de ebrietate, spunand ca nu vrea sa para un martir, dar ca a fost victima propriei celebritati. Potrivit politiei americane, cantareata nu va fi anchetata pentru acest incident.

Anul 2010 a fost unul plin de evenimente pentru Christina Aguilera, care s-a despartit de sotul ei, Jordan Bratman, in octombrie, iesind in public cu noul iubit, Matt Rutler, o luna mai tarziu. Tot in noiembrie, Aguilera a primit o stea pe bulevardul celebritatilor din Los Angeles – Hollywood Walk of Fame. Totodata, ea s-a bucurat de critici favorabile pentru primul ei rol principal intr-un film, putand fi vazuta alaturi de Cher in „Burlesque: Vis implinit”.

Christina Aguilera a depus actele pentru divort in octombrie 2010, iar divortul celor doi a fost finalizat la mijlocul lunii februarie. Aguilera si Jordan Bratman au impreuna un fiu in varsta de trei ani.

Aguilera, care a devenit celebra cu hitul „Genie in a Bottle”, a castigat patru premii Grammy, un Latin Grammy si a vandut peste 46 de milioane de albume pe plan mondial.

Exit mobile version