Opinia Timisoarei

Chiriasi de groaza. Prapad facut de niste tineri intr-un apartament inchiriat in centru, la Timisoara

TIMISOARA. Patru tineri au devastat un apartament pe care abia il inchiriasera in plin centru, la Timisoara.

CITESTE SI: Operatiunea Semaforul la Timisoara. Zeci de carnete de conducere ‘saltate’ de politisti de la soferii care au trecut pe rosu 

Unul dintre cei patru indivizi a inchiriat locuinta in Piata Victoriei, in 12 februarie. El urma sa stea aici in chirie impreuna cu alti trei prieteni de-ai sai. Sau cel putin asta i-a spus proprietarului.

Dupa ce s-au instalat, cei patru tineri au trecut la treaba. Au furat televizorul, cuptorul cu microunde si alte bunuri din apartament, iar ce nu au putut sa ia din locuinta au distrus. Au facut pagube de aproximativ 10.000 de lei, dupa care au disparut.

Cand proprietarul a ajuns la apartament pentru o vizita, a constatat dezastrul. Cum n-a mai reusit sa dea de ‘chiriasi’, omul a alertat autoritatile.

Politistii au reusit sa ii prinda pe vandali, care au varste cuprinse intre 16 si 19 ani, si sa si recupereze aproape toate bunurile furate de acestia.

Tinerii au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind dusi in Arestul Politiei, iar oamenii legii fac cercetari pentru a afla daca au mai savarsit si alte infractiuni.

Exit mobile version