Opinia Timisoarei

Cheloo: Nu o sa mergi prea departe daca nu citesti. VEZI VIDEO CU BISERICARU LA X FACTOR!

In fiecare duminica, la X Factor, juratii dau cate o lectie participantilor. In aceasta seara, a fost randul lui Cheloo. El i-a spus unuia dintre concurenti: Nu o sa mergi prea departe daca nu citesti.

Bisericaru Cosmin Ionut e din Bals si are 19 ani si gandul numai la biserica nu ii fuge. Aminteste de un Harry Potter adolescent cu parul ravasit si ochi mari verzi .Asculta hip-hop si e un impatimit al sporturilor urbane. E baiat bun; isi iubeste sora la nebunie, o pustoaica de 14 ani, si simte ca alaturi de ea face o echipa.

Nici nu intra bine pe scena ca juratul Cheloo il ia la rost, ca un mentor: “Ai luat BAC-ul?”- “Mnu” vine raspunsul baiatului. Nici el nu stie de ce, dar poate are legatura cu faptul ca nu isi mai aminteste ultima carte citita, doar prima – “Capra cu trei iezi”.

Bisericaru are pasiuni mai “actuale”: BMX, breakdance, hip-hop, role agresive. La X Factor, a venit cu versuri proprii. Incepe sa cante despre visuri zdrobite si ambitie si e suficient sa ii smulga lacrimi surorii. Mai greu este sa le smulgi lacrimi juratilor.

VEZI VIDEO AICI!

Exit mobile version