Opinia Timisoarei

Cheloo a explicat iesirea sa nervoasa de la X Factor cand a refuzat sa asculte un concurent care a spus ca poate canta si manele

Cel mai dificil membru al juriului X Factor a dezvaluit motivele epntru care a inceput sa injure ca la coltul strazii. Iata ce l-a determinat sa-l insulte pe concurentul Zoltan.

Cheloo a reactionat dur in emisiunea „X Factor”, difuzata luni seara de Antena 1, . Zoli a reusit totusi sa il faca sa se intoarca pe scaun, dupa ce a cantat.

Hai sa iti spun o treaba, tu te vrei un reprezentant al noii generatii, un mare star si, practic, apelezi la niste tertipuri jenante si la o atitudine foarte proasta. Copiii s-ar putea sa traga concluzia ca ceea ce faci tu e bine. Am sa plec mai devreme!„, l-a apostrofat Cheloo pe Zoli, inainte de a parasi sala. Totusi, juratul a fost induplecat sa se intoarca.

A interpretat cateva versuri din „Vorbeste vinul” a lui Bitza, dupa care a ales si o piesa internationala. Cheloo s-a intors in platou: „Am fumat o tigara, frate. De foarte multi nervi! Am si raspunsul: NU„. Zoli a trecut, insa, mai departe, pentru ca Dan Bittman si Delia au decis sa ii acorde cate un DA.

VEZI VIDEO!

Exit mobile version