Opinia Timisoarei

Chef in strada, cu dans si manele, la Timisoara. Cum sunt sfidate Ordonantele Militare. Video

TIMISOARA. S-au saturat sa mai stea in casa si au iesit sa petreaca pe trotuar, in fata palatului. Este vorba despre mai multi romi care locuiesc pe strada Mihail Iovanovici Glinka, din zona Modern si care, pusi pe distractie, au dat muzica la maximum si au inceput sa danseze, duminica dupa-amiaza.

Spre disperarea vecinilor, situatia se repeta aproape zilnic. Oamenii isi scot scaunele la strada, pornesc masinile si dau drumul la muzica in boxele auto.

„Se intampla asta de aproximativ doua saptamani, de cand s-au intors din strainatate. Cand unii, cand altii, pun muzica la maxim si ies si stau la strada. Ori danseaza, ori stau de povesti, dar tot timpul cu muzica data la maxim din masini”, a spus unul dintre locuitori din zona.

In mod obisnuit, echipajele de politie care controleaza respectarea restrictiilor de deplasare se afla la doar cateva zeci de metri de locul petrecerii, pe Calea Lugojului.

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

UPDATE: La scurt timp dupa aparitia imaginilor, politistii de la Sectiile 1 si 5 au descins  pe strada din Modern unde cativa localnici isi faceau de cap in stare de urgenta, sfidand Ordonantele Militare. 5 echipaje au intervenit si i-au luat la intrebari pe petrecareti.

In data de 26.04.2020, in urma imaginilor aparute in mediul online, politistii din cadrul Politiei Municipiului Timisoara s-au sesizat din oficiu, si s-au deplasat pe str. Glinca, din municipiu, unde au fost depistate 5 persoane. In cazul a doua dintre acestea s-a constatat faptul ca nu respectau restrictiile prevazute de catre Ordonanta Militara nr. 3/2020, fiind sanctionate contraventional, iar unei alte persoane i s-a aplicat sanctiune contraventionala la Lege 61/1991, pentru tulburarea ordinii si linistii publice prin producerea de zgomote cu aparatul radio al unui autoturism„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version