Opinia Timisoarei

Cheama-i pe masterchefii Scarlatescu, Dumitrescu si Bontea sa-ti gateasca la nunta! Vezi ce onorarii iau la evenimentele private!

Faima dobandita gratie concursului Masterchef le-a sporit serios veniturile celor trei jurati. Recunoscuti si inainte ca fiind unii dintre cei mai mari bucatari din tara, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu s-au specializat acum in show-uri culinare private, din care scot bani buni. In functie de numarul de invitati de la petrecere si de meniul dorit de angajatori, cei trei au ajuns sa ceara intre 800 si 6.000 de euro pentru o singura reprezentatie.

Emisiunea-concurs “Masterchef” s-a dovedit a fi o rampa de lansare atat pentru concurenti, dar si pentru jurati. Desi Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu au job-uri foarte bine platite la restaurante de lux din Capitala, cei trei “masterchefi” s-au cam reorientat in ultimele luni.

Si, asa cum era de asteptat, ofertele curg in valuri, iar acestia abia daca mai fac fata cererilor de a asigura meniurile pentru petreceri aniversare, nunti, botezuri sau diverse alte sindrofii cu staif. Iar cel mai solicitat dintre ei pare a fi Catalin Scarlatescu, cel care, potrivit surselor wowbiz.ro, a renuntat deja la job-ul permanent pe care-l avea la restaurantul unui hotel de lux din Capitala, preferand sa ramana doar colaborator, pentru a-si putea desfasura in voie activitatile pe cont propriu. Iar preturile percepute de catre cei trei “masterchefi” nu sunt deloc unele de neglijat, onorariile lor putand ajunge chiar si la pretul unui autoturism, pentru un eveniment de fite. Totusi, banii nu par a fi un inconvenient, iar romanii s-au cam dovedit a fi mana larga la acest capitol, intrucat da bine in fata invitatilor sa te lauzi ca meniul prezentat reprezinta conceptul unuia dintre cei trei jurati de la “Masterchef”.

Astfel, pentru o petrecere simpla cu doar cativa invitati si un meniu obisnuit, Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu au un onorariu de aproximativ 800 de euro, insa suma creste direct proportional cu numarul invitatilor dar si in functie de cat de sofisticat este meniul. Prin urmare, pentru o nunta de 2-300 de persoane, unde ei trebuie sa asigure un meniu VIP, cu preparte culinare exotice si diverse aranjamanete inedite si unde, evident, trebuie sa ia cativa bucatari drept ajutor, “masterchefii” ajung sa ceara chiar si 6.000 de euro.

Exit mobile version