Opinia Timisoarei

Charlie Ottley, celebrul realizator britanic de documentare TV, jefuit la Timisoara. A ramas fara echipamente de mii de euro

TIMISOARA. Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia si Flavours of Romania, aflat in Timisoara pentru a filma un clip de promovare a judetului Timis, a fost pradat in Parcul Civic.

Totul s-a intamplat noaptea trecuta, cand jurnalistului britanic i s-au furat echipamente folosite la filmari.

Charlie Ottley traversa Parcul Civic, in jurul orei 3.00, iar la un moment dat s-a asezat pe o banca. Trei tineri s-au apropiat de el, au insfacat geanta in care era aparatura asezata langa realizatorul TV pe banca, apoi s-au facut nevazuti.

Realizatorul spune ca a incercat sa fuga dupa agresori, dar nu a reusit sa ii ajunga.

Imediat dupa incident, Charlie Ottley si persoana care il insotea, membra a echipei de filmare, au depus plangere la Politie.

Facem apel la autoritatile responsabile sa se mobilizeze atat in instrumentarea cazului, cat si in asigurarea sigurantei tuturor cetatenilor care se afla pe teritoriul administrativ al Timisoarei„, transmit reprezentantii CJT.

Charlie Ottley povesteste ca a ramas fara inregistrarile video facute duminica in Timis, respectiv fara drona.

In aceasta dimineata, 06 iunie a.c., jurul orei 03:00, politistii Sectiei 1 Timișoara au fost sesizati cu privire la faptul ca in Parcul Civic din Timisoara unui barbat i-a fost sustrasa o geanta care continea o drona. A fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. Politistii efectueaza cercetari in vederea identificarii persoanelor banuite de comiterea faptei si tragerea acestora la raspunderea penala„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Vom reveni cu imagini video. 

In weekend, Charlie Ottley a filmat in zona Fagetului mai multe atractii turistice ale Timisului.

FOTO: lugojinfo.ro

UPDATE: ‘Iubesc Timisoara, se putea intampla oriunde’. Rugamintea lui Charlie Ottley dupa ce i-au fost furate echipamentele de filmare 

UPDATE 2: Politistii i-au prins pe cei care i-au furat lui Charlie Ottley echipamentele de filmare in noaptea de duminica spre luni, in Parcul Civic. Hotii sunt o femeie in varsta de 26 de ani si cei doi fii ai ei in varsta de 12, respectiv 14 ani. Din nefericire, cei trei nu mai aveau asupra lor si bunurile.

UPDATE 3: A fost gasita drona lui Charlie Ottley, furata si aruncata langa un parc din Timisoara de trei copii 

Exit mobile version