Opinia Timisoarei

CH Poli Timisoara, o victorie si un esec la limita contra campioanei Serbiei

TIMISOARA. Doua partide extrem de interesante si disputate au avut loc, in acest sfarsit de saptamana, intre CH Poli Timisoara si campioana Serbiei, RK Vojvodina Novi Sad. In prima partida, alb-violetii s-au impus, dupa un meci spectaculos, cu 34-30, iar in a doua partida, dupa o intalnire foarte echilibrata, sarbii s-au impus cu 23-22.

Au fost doua sanse excelente pentru ambele grupari de a se pune la punct, inaintea reinceperii competitiilor interne. Per total, Irakli Chikovani de la Poli a fost cel mai bun jucator al acestor serii de meciuri, reusind cate 7 goluri de partida.

„Sunt foarte multumit. A fost greu sa ne antrenam fara Fenici si Grigoras, plecati la lot, fara cei de la nationala de tineret si fara Halca, accidentat”, a spus Pero Milosevic, antrenor Poli.

”Poli a fost mai buna ca noi si a meritat victoria. Astazi a fost un joc excelent. A fost un antrenament foarte bun pentru noi, deoarece nu cred ca puteam juca meciuri asa tari in Serbia. Poli e o echipa mai buna decat cele din campionatul nostru”, a declarat Nikola Markovic, antrenor Vojvodina.

Exit mobile version