Opinia Timisoarei

CH Poli joaca cu Steaua, la Bucuresti pentru locul 7 in Liga Nationala. 4 jucatori vor lipsi din lotul alb-violetilor

Handbalistii timisoreni au programata pentru vineri ultima deplasare din acest sezon. Banatenii merg in capitala pentru meciul retur cu Steaua, din cadrul grupei pentru locurile 7-9.
“Partida poate fi un meci pentru o clasare finala pe pozitia a 7-a, tinand cont de victoria Stelei cu Minaur” a spus antrenorul timisorenilor Constantin Stefan. Tehnicianul alb-violetilor se confrunta cu mai multe probleme de lot pentru acest joc.  Halca, Timofte, Daninfeld si Irimias vor lipsi toti patru, din motive medicale. ”Vrem sa ne impunem stilul, sa-i anihilăm pe cei mai buni oameni ai lor, printr-o aparare care sa-si mentina determinarea aratata in cele mai recente jocuri. Sper, de asemenea, intr-o evolutie buna a atacului, cu inspiratie si concentrare, chiar daca suntem pe final de campionat” a mai spus Constantin Stefan.
In meciul tur cu Steaua din cadrul grupei pentru locurile 7-9, timisorenii s-au impus la Timisoara, scor  32-24, iar apoi alb-violetii au castigat si in deplasare la Baia Mare, 27-25.
Meciul retur dintre Steaua  si Politehnica este programat vineri, 16 mai, de la ora 18, la sala Apollo din capitala. Arbitrii desemnati sunt brasovenii Constantin si Iacob.
Exit mobile version