Opinia Timisoarei

CFR Timisoara incepe turul suplimentar de campionat in fata echipei cu care a incheiat 2021

TIMISOARA. CFR Timisoara joaca sambata primul meci din 2022 pe teren propriu in turul suplimentar al Ligii 1 de fotbal in sala impotriva Sportului Ciorasti.

CITESTE SI: Spectacole in tramvai si autobuz si texte scrise in limbajul Braille in brutarii. Casa de cultura Timisoara sarbatoreste Ziua Culturii Nationale 

Formatia vranceana vine la Timisoara cu fostul timisorean Robert Varlan in lot. Oaspetii pleaca cu a doua sansa in aceasta intalnire, mai ales ca au pierdut ambele intalniri din campionat cu timisorenii pana acum, 4-2 acasa si 4-1 la Timisoara.

Pentru formatia timisoreana ar putea debuta in intalnirea cu Ciorastiul si Krisztian Boda, Tifan Norbert Tamas si Mihai Tatar, toti trei veniti in aceasta iarna la CFR.

De asemenea, Robert Lupu ii va avea la dispozitie si pe Valentin Ilas, recuperat dupa accidentarea ce l-a tinut departe de teren in sezonul de toamna, dar si pe Robert Matei, si el revenit dupa o accidentare.

Duelul din prima etapa a turului suplimentar de campionat este programat de la ora 17 in sala Constantin Jude si va fi arbitrata de Liviu Darjan, din Brasov, si Marius Trasca, din Pitesti.

Iata si programul complet al CFR-ului in aceasta parte a sezonului.

Etapa 1: CFR Timisoara – Sportul Ciorasti
Etapa 2: Luceafarul Buzau – CFR Timisoara
Etapa 3: CFR Timisoara – Clujana Cluj
Etapa 4: Autobergamo Deva – CFR Timisoara
Etapa 5: CFR Timisoara – United Galati
Etapa 6: FK Odorheiu Secuiesc – CFR Timisoara
Etapa 7: runda de pauza pentru CFR

Doi fotbalisti de la CFR merg si la nationala de tineret

Doi fotbalisti ai lui CFR Timisoara au fost convocati la nationala sub 19 ani de Robert Lupu pentru dubla amicala cu Republica Moldova, programata pentru 18 si 19 ianuarie. Este vorba despre Andrei Buhaceanu si Alexandru Trif. Pe langa cei doi la lot merg si antrenorul cu portarii Mihai Tatar, dar si masorul Nicolae Koposchuk.

Un alt fotbalist timisorean, Theodor Lungu, va merge si el la nationala, insa la cea de seniori. Selectionata lui Endre Kacso va juca doua meciuri amicale in 23 si 24 ianuarie impotriva Suediei, la Alingsas.

Exit mobile version