Opinia Timisoarei

CFR Timisoara continua sa impresioneze in Liga 1 de futsal. A saptea victorie la rand si fotoliul de lider

TIMISOARA. Etapa a VII-a din liga de elita din fotbalul de sala romanesc a consemnat un meci derby in Sala Constantin Jude, acolo unde CFR Timisoara, cu punctaj maxim a intalnit argintul editiei precedente de campionat, Futsal Klub Odorheiu Secuiesc.

A rezultat un meci agreabil, in viteza, intre doua echipe tehnice, cu chef de joc. Dupa multe momente echilibrate de joc, dar cu un plus pentru gazde, CFR s-a desprins la finele primei parti, Gustavo Anderson da Silva incepandu-si recitalul cu un gol dintr-o actiune personala, apoi proaspatul campion mondial la minifotbal, Andrei Nemitanu marcand pe contraatac, 2-0, scorul pauzei.

Echipa oaspete a revenit insa in joc, profitand de faptul ca feroviarii au facut prea repede pasul in spate. Tanko si Hadnagy au egalat in prima parte a repriezei secunde si au „dinamitat” finalul de joc. Matura in exprimare, si bine pe plan psihologic, CFR a facut diferenta insa pe final. Dupa eliminarea lui Tanko, Anderson a inscris din pasa lui Nemitanu, apoi si-a trecut in cont tripla, ca in ultimele secunde sa inscrie si Mihnea Toader. Asadar, un 5-2 care arata ca CFR este pana acum cea mai buna echipa din campionat cu 7 victorii din 7 posibile.

Urmeaza insa o alta intalnire dificila, la Sf. Gheorghe, dar elevii lui Robert Lupu arata ca pot scrie istorie si in continuare.

Exit mobile version