Opinia Timisoarei

Certificate verzi COVID falsificate? Ancheta la centrul de vaccinare de la Spitalul CFR din Timisoara. Video

TIMISOARA. A fost declansata o ancheta a politiei la centrul de vaccinare de la Spitalul CFR din Timisoara, dupa ce reprezentantii unitatii medicale au descoperit mai multe certificate verzi suspecte.

CITESTE SI: Cat costa un ‘certificat verde de vaccinare’ pe piata neagra din Romania? O noua inselaciune descoperita de politisti

O informatie ajunsa la nivelul conducerii spitalului a dus la depistarea a 6 situatii in care este posibil fie sa fi fost inregistrate date false in sistemul national, fie s-a apelat la deja celebra metoda ‘vaccinare la chiuveta’.

Reprezentantii unitatii sanitare au depus imediat o plangere la Politie.

In urma unui anunt anonim primit de doamna manager, s-a initiat o ancheta interna. In urma acestui control intern s-a decis notificarea si predarea documentelor catre IPJ si Sectia 3. Deocamdata, ar fi 6 fise care ridica suspiciuni rezonabile cu privire la veridicitatea documentului. Fisele si documentele apartin Centrului de vaccinare din cadrul Spitalului CFR Timisoara. S-a obtinut certificatul verde, dorim sa vedem daca este intr-adevar sustinut de vaccinarea efectiva, pentru ca altfel, o persoana care este vaccinata doar pe hartie reprezinta un pericol de sanatate, atat pentru sine, cat si pentru cei din jur„, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Adela Filipescu, purtatorul de cuvant al Spitalului CFR Timisoara.

Politistii au demarat o ancheta si incearca sa stabileasca daca este vorba despre o vaccinare fictiva sau de interventii in sistem si daca nu cumva numarul acestora e mai mare.

La nivelul Politiei Municipiului Timisoara a fost depusa o sesizare cu privire la posibile certificate de vaccinare susceptibile a fi false, fapt pentru care politistii efectueaza verificari pentru clarificarea tuturor aspectelor si luarea masurilor care se impun„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Andreia Jerdea, purtator de cuvant al IPJ Timis.

CITESTE SI: Ziua cea mai neagra. Numar record de decese COVID, 331, intre care trei copii. Aproape 15.000 de noi cazuri in Romania, Timisul e judetul cu cele mai multe

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version