Opinia Timisoarei

Cerere in casatorie pe Aeroportul Timisoara, cu covor alb, baloane colorate si bomboane! Ce a urmat? GALERIE FOTO!

TIMISOARA. Moment emotionant pe Aeroportul International Timisoara unde un tanar a pus la cale cel mai important moment al vietii lui! Si-a asteptat iubita cu o surpriza de proportii: o cerere in casatorie chiar la aerogara.

Cei doi indragostiti sunt din Oradea, iar fata, Melania, fusese plecata vreme de o luna in America, iar astazi a sosit in tara.

Ea a venit din SUA, cu escala la Munchen, si nici prin cap nu i-a trecut ca urma sa aiba parte de o asemenea primire la coborarea din avion la Timisoara.

Iubitul ei Marcel a venit impreuna cu o gasca de prieteni si cu familia si cu totii s-au apucat de pregatiri.
Au intins un covor alb la iesirea din Aeroport catre parcare, au instalat un bufet de dulciuri si o pancarta pe care statea scris: Melania, vrei sa fii sotia mea?, alaturi de o fotografie cu ei doi.

Zona in care se gaseste macheta avionului lui Traian Vuia a fost impodobita cu baloane colorate in forma de inima si o multime de flori.

Toti cei care au luat parte la pregatiri au avut ceva emotii cand au aflat ca avionul a aterizat cu 10 minute mai devreme si se temeau ca nu cumva tanara sa ajunga inainte ca ei sa ispraveasca aranjamentele.

Personalul aeroportului i-a sarit in ajutor lui Marcel si a avut grija ca Melania sa ajunga pana la iesire repede si, mai ales, fara sa banuiasca nimic.

Cand a ajuns in dreptul portii aerogarii, fata a inlemnit. Marcel s-a asezat in genunchi si i-a intins inelul de logodna in prezenta unui public numeros care a asteptat cu sufletul la gura raspunsul fetei.

Uluita si coplesita de emotii, Melania a spus raspicat: DA! iar toata lumea a izbucnit in urale si aplauze.

Povestea de dragoste a celor doi oradeni a inceput in urma cu 6 luni, iar Melania si Marcel sunt convinsi ca va dura o viata.

Toti cei care au asistat la inedita cerere in casatorie de pe Aeroportul International Traian Vuia Timisoara s-au inghesuit sa le ureze Casa de piatra! si o viata plina de bucurii impreuna, la bine si la greu.

Sursa foto: Facebook

Exit mobile version