Opinia Timisoarei

Centurile raman la Timisoara. Victorie la limita pentru Flavius Biea

TIMISOARA. Timisoareanul Flavius Biea a castigat centurile de campion WBC Latino si IBA Intercontinental la categoria super welter, sambata seara, in Gala ‘Boxing Fighting Championship 2, gazduita de Sala ”Constantin Jude”, dupa ce l-a invins la puncte pe argentinianul Ricardo Ruben Villalba.

Biea, care era detinatorul centurii IBA, a obtinut victoria printr-o decizie impartita (2-1) in acest meci de zece runde, in care ambii pugilisti au lovit mult si dur inca din primele minute.

Doi arbitri-judecatori l-au vazut invingător pe Biea (96-94 şi 97-93), in timp ce al treilea l-a creditat cu victoria pe Villalba (96-94), la capatul unui meci intens si foarte disputat.

Biea (32 ani) si-a trecut in palmares a 21-a sa victorie la profesionisti (10 KO), avand o singura infrangere (prin KO).

Villalba (32 ani), care a castigat in cariera centurile WBO Latino super welter si WBA Asia super welter, a suferit a sasea sa infrângere (3 KO), palmaresul fiind completat de 20 de victorii (8 KO) si un meci egal.

Exit mobile version