Opinia Timisoarei

Celebrul Bear Grylls, impresionat de timisoreanul Flaviu Cernescu, care face o noua cascadorie ce-ti taie respiratia! VIDEO ametitor pe un turn de 280 m!

Supranumit Balauru’, dupa mai multe demonstratii de sport extrem, de echilibristica pe coarda la mare inaltime, timisoreanul Flaviu Cernescu a ajuns in atentia lui Bear Grylls, faimos pentru seria de emisiuni TV – Born Survivor: Bear Grylls.

Acesta a postat recent imagini cu Flaviu Cernescu in timp ce se catara pe un turn inalt de 280 m, dintr-o zona industriala dezafectata din Pitesti si executa o cascadorie fabuloasa.

Fara niciun fel de echipament de protectie, folosindu-se de un cablu, Flaviu se urca in varf si traverseaza haul din mijlocul turnului pe niste grinzi de fier.

Imaginile filmate de el te tin cu sufletul la gura. Odata incheiata isprava, Flaviu Cernescu a spus ca, in ciuda pericolului urias, a fost mereu calm si increzator.

Flaviu Cernescu a ajuns celebru dupa ce, de-a lungul timpului, a traversat diferite obiective la inaltime. Timisoreanul a mers deasupra barajului Vidraru, inalt de peste 160 de metri si a traversat si soseaua Transfagarasan, la o inaltime de aproximativ 15 metri.

Iata mai jos filmul cascadoriei care l-a fascinat pe Bear Grylls!

Exit mobile version