Opinia Timisoarei

Cele mai negre sarbatori pentru o familie din Timis. Tragedie pe ‘Soseaua Mortii’, Timisoara – Cenad. Un tanar de 18 ani a pierit nevinovat

TIMISOARA. Sarbatori indoliate pentru o familie care si-a pierdut baiatul de 18 ani intr-un teribil accident petrecut noaptea trecuta pe soseaua Timisoara – Cenad.

CITESTE SI: Accident intr-o intersectie din Timisoara. Ambulanta cu bolnavi, izbita si aruncata la cativa metri 

Tragedia s-a petrecut chiar in apropiere de vama cand un sofer de 20 de ani a intrat cu viteza prea mare intr-o curba, a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si a izbit un Audi care circula regulamentar.

Impactul a fost devastator. Masina s-a facut praf, iar amicul soferului teribilist, un tanar de numai 18 ani, aflat pe scaunul din dreapta, a murit.

Au fost raniti si conducatorul auto vinovat, dar si o femeie de 48 de ani pasagera in masina lovita. Cei doi au fost transportati la spital pentru ingrijiri si investigatii.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie cum s-a produs nenorocirea.

Un tanar de 20 de ani a condus un autoturism pe DN6 in localitatea Cenad dinspre Sannicolau Mare catre vama, iar intr-o curba la dreapta nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul autoturismului si a patruns pe sensul opus de mers intrand in coliziune laterala cu un autoturism condus de un barbat de 47 de ani. In urma accidentului a rezultat decesul unui tanar de 18 ani pasager in autoturismul care a produs accidentul, cat si ranirea soferului de 20 de ani si a unei femei de 48 de ani pasagera in autoturimsul lovit”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis

Politistii au intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare din culpa

Exit mobile version