Opinia Timisoarei

Cele 11 comune de langa Timisoara in care putem merge fara declaratia pe proprie raspundere. Decizia Comitetului pentru Situatii de Urgenta

TIMISOARA. Decizie a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta la Timisoara, vineri, odata cu intrarea in starea de alerta.

CITESTE SI: Fara amenzi pentru cei care nu respecta restrictiile de deplasare, pana luni 

A fost stabilita zona administrativa in care  vom putea circula fara declaratie pe propria raspundere, daca iesim din Timisoara.

Astfel, a fost intocmita o lista cu 11 comune din jurul Timisoarei, cu tot cu satele apartinatoare, in care ne putem deplasa fara sa fim nevoiti sa completam documentul justificativ, instituit la nivel national pe perioada starii de alerta intrata in vigoare in 15 mai.

Iata lista celor 11 comune in care putem merge sau din care putem ajunge in Timisoara fara declaratie!

Bucovăț + satul apartinator Bazosu Nou

Dumbrăvița

Ghiroda + satul apartinator Giarmata Vii

Giarmata + satul apartinator Cerneteaz

Giroc + satul apartinator Chisoda

Moșnița Nouă + satele apartinatoare Mosnita Veche, Rudicica, Albina si Urseni

Remetea Mare + satul apartinator Ianova

Săcălaz + satele apartinatoare Beregsau Mare si Beregsau Mic

Sânmihaiu Român + satele apartinatoare Sanmihaiu German si Utvin

Sânandrei + satele apartinatoare Carani si Covaci

Șag 

Desi aflate destul de aproape de Timisoara, localitatile Becicherecu Mic, Dudestii Noi si Parta nu sunt cuprinse in  zona administrativa stabilita de Comitetul pentru Situatii de Urgenta, pentru care nu se cere documentul. Astfel, cei care doresc sa ajunga in aceste localitati ori sa vina din ele catre Timisoara trebuie sa completeze declaratia pe propria raspundere in stare de alerta.

Pentru ca si aceste localitati din vecinatatea Timisoarei sa fie cuprinse in lista e nevoie de o noua hotarare a Comitetului pentru Situatii de Urgenta.

Exit mobile version