Opinia Timisoarei

Cel mai tanar pacient din Romania, in stare critica la Terapie Intensiva, infectat cu coronavirus, este internat la Timisoara. E nevaccinat si le-a spus medicilor ca nu crede in COVID

TIMISOARA. Tot mai multi pacienti cu COVID in sectiile ATI in ultimele zile. La Timisoara joi la pranz erau 13 oameni in stare foarte grava.

CITESTE SI: 3 decese in randul infectatilor cu coronavirus la Timisoara si in judet. Creste numarul pacientilor in spitale, in sectiile de Terapie Intensiva

Intre cei internati la Terapie Intensiva la Spitalul Victor Babes din Timisoara se gaseste si cel mai tanar pacient din tara.

Are 24 de ani, este nevaccinat si nu crede in COVID. A ajuns in stare grava la Spitalul de Boli Infectioase miercuri, iar dupa cateva ore saturatia de oxigen a coborat atat de mult incat medicii au decis sa-l transfere de urgenta la Terapie Intensiva.
Mai mult, tanarul sufera si de obezitate de gradul 3.

Le-a spus doctorilor inca de la internare ca nu s-a vaccinat pentru ca nu crede in COVID.

Este al doilea tanar nevaccinat care s-a infectat cu SARS CoV 2 in ultimele zile si a ajuns in stare foarte grava la Spitalul Victor Babes din Timisoara, unde medicii fac eforturi sa le salveze viata.

CITESTE SI: Tanar nevaccinat, infectat cu COVID, ajuns intubat in Terapie Intensiva, la Timisoara. Era convins ca ‘oxigenul distruge alveolele pulmonare’

Potrivit ultimului raport INSP, in saptamana 9 – 15 august, la nivel de tara, 97% din decesele inregistrate au fost la persoane nevaccinate, iar 3.0% la persoane vaccinate cu schema incompleta.

Exit mobile version