Opinia Timisoarei

Cel mai prost din toata Romania se traieste intr-un oras din Banat. Care sunt cartierele din Timisoara unde e cel mai bine

Date surprinzatoare ies la iveala in urma unei cercetari facuta de specialisti care au analizat perceptia pe care oamenii au au asurpa costului vietii in orasul ori cartierul in care locuiesc, raportat la banii pe care ii castiga.

CITESTE SI: Se tem de ce e mai rau. Politie in alerta, copile disparute in Timisoara 

Datele studiului arata ca Resita este in topul oraselor resedinta de judet in care se traieste cel mai prost, potrivit cercetarii citate de business magazin. Resita e urmata de Alexandria in acest clasament.

La polul opus, Brasov a fost desemnat ca fiind centrul urban cu cel mai avantajos cost al vietii din Romania, urmat de orasele Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Pitesti si Timisoara.

La nivel de cartier, Soarelui si Dacia din Timisoara s-au aflat in preferintelor locuitorilor care au participat la studiu, care socotesc ca veniturile pe care le obtin le permit sa traiasca bine in aceste zone ale orasului.

La polul opus se gasesc Aradului, Freidorf si Buziasului, unde oamenii considera ca nu au parte de calitatea vietii pe care si-o doresc.

Mai multe aici.

Exit mobile version