Opinia Timisoarei

Cel mai mic dintre fiii lui Gaddafi a fost ucis in urma unui bombardament la Tripoli

Un raid aerian al NATO, ce viza locuinta in care se afla dictatorul libian, a avut ca efect decesul celui mai tanar dintre copiii lui Gaddafi.

Unul dintre fiii colonelului Gaddafi a fost ucis noaptea trecuta in timpul unui raid aerian al NATO, relateaza Al-Jazeera. Guvernul libian sustine ca Muammar Gaddafi si sotia sa se aflau in aceeasi locuinta si ca nu au fost raniti.

Trei rachete au lovit vila aflata intr-un cartier rezidential al capitalei Tripoli. Saif al-Arab, cel mai tanar dintre fiii lui Muammar Gaddafi si trei dintre nepotii colonelului au fost ucisi. Potrivit jurnalistilor BBC, una dintre rachete nu a explodat si se afla printre ruinele locuintei.

Saif al-Arab, in varsta de 29 de ani, a fost cel mai putin cunoscut dintre copiii lui Muammar Gaddafi. Acesta nu s-a aflat in atentia presei precum fratele sau mai mare, Saif al-Islam. Autoritatile libiene sustin ca Saif al-Arab nu a detinut nicio pozitie in organizatiile militare ale tarii si si-a petrecut mare parte din timp in Germania, la studii.

NATO nu a facut niciun comentariu legat de aceste informatii, dar neaga faptul ca Gaddafi sau familia sa ar fi tinte ale bombardamentelor.

Exit mobile version