Opinia Timisoarei

Cel mai mare festival studentesc de arta din Europa, StudentFest, isi deschide portile in Timisoara in prima saptamana a lunii mai

TIMISOARA. StudentFest reuneste in capitala Banatului zeci de studenti din tara si de peste hotare. Happening-uri, concerte, ateliere de lucru, expozitii si multe alte evenimente artistice si culturale vor impanzi intregul oras. Pe tema „compromis”, festivalul se desfasoara in perioada 2-8 mai.

„Compromisul de a te trezi dimineata la 7.00, desi ai vrea sa mai dormi, compromisul de a nu-ti mai bea cafeaua ca sa nu intarzii, compromisul de a sta la semafor, de a-ti lua umbrela, desi ti-ar placea sa stai in ploaie, dar nu iti permiti sa iti uzi hainele, compromisul de a saluta, desi nu iti pica bine sa il vezi pe cel mai plictisitor profesor, compromisul de a sta 90 de minute in amfiteatru, de a manca, desi nu iti e foame, de a iesi in oras intr-un loc care nu iti place, de a crea ceva vandabil si nu intotdeauna valoros”, spun tinerii de la OSUT, organizatorii StudentFest.
Editia din acest an va avea tot noua sectiuni, ca si anul trecut – arhitectura, arte plastice, fotografie, film, literatura, muzica, party, publicitate si teatru. Locatiile nu se stiu insa, acestea vor fi stabilite in apropierea StudentFest.

Exit mobile version