Opinia Timisoarei

Cel mai longeviv jucator de la SCM Timisoara, din nou in lotul echipei de baschet

Petru Czmor este, de miercuri, noul preparator fizic al echipei de seniori a SCM Timisoara. El va pastra si postul de antrenor al grupei de juniori U16 a Academiei, inscrisa in Campionatul National.

CITESTE SI: Controale pe raurile de o parte si de alta a granitei, in Timis si Serbia. Ce se verifica 

Noul membru al staff-ului tehnic a fost cel mai longeviv jucator al formatiei banatene, pentru care a jucat vreme de 14 ani. De altfel, maoiul cu numarul 13, purtat de Czmor, a fost retras, la momentul cand Petru nu a mai jucat in alb si violet.

”In vara, a existat o intentie din partea mea, de a lucra pe acest segment si am discutat-o cu presedintele Ilie Tritoiu. Am convenit sa fiu cuprins in staff-ul tehnic pentru a ma ocupa de pregatirea fizica, dar nu cu incepere din acest sezon, ci din celalalt. Acum cand s-a ivit posibilitatea, am acceptat bucuros si surprins ca s-a putut intampla mai repede. O viata am lucrat cu preparatori fizici de calitate si de aceea am si făcut un masterat in domeniul Fitness-Sanatate, care sunt convins ca-mi va fi de mare folos in continuare”, a spus Petru Czmor pentru site-ul echipei banatene.

Czmor ii ia locul lui Srdjan Jovanovic, care a solicitat incetarea colaborarii, din pricina unor probleme familiale.

CITESTE SI: ‘Alta viata’. Cum se circula prin intersectia de la Marasti, in Timisoara, cu semafoarele inteligente pe galben intermitent. Foto 

Exit mobile version