Opinia Timisoarei

Cel mai ieftin bilet la Lepa Brena costa 80 de lei, cel mai scump 150! VEZI de unde-ti cumperi tichete la megashow-ul Reginei din Balcani!

TIMISOARA. Asa cum www.opiniatimisoarei.ro va anunta in exclusivitate de concertul divei din Balcani, Lepa Brena in data de 15 iunie, iata ca s-au pus deja in vanzare tichetele pentru mega spectacolul ce va avea loc de la ora 20.00 pe stadionul Dan Paltinisanu. Show-ul sustinut de Lepa Brena la Timisoara se anunta a fi un succes.

Biletele, care au preturi cuprinse intre 80 si 150 de lei, s-au pus joi in vanzare. Scena va fi amplasata in zona aflata in fata tribunei oficiale. Biletele se pot cumpara la Agentia Capitol si Agentia Teatrului National si a Operei Romane, zilnic intre orele 10 si 19, de la Stadionul Dan Paltinisanu si in reteaua Eventim.

Artista a cantat pe actualul stadion Dan Paltinisanu in 1984 in fata unei audiente impresionante: peste 40.000 de fani. Artista urmeaza sa se intoarca in capitala Banatului.

Atmosfera de atunci a fost una extrem de impresionanta atat pentru cei prezenti, cat si pentru artista din tara vecina. Acum, la mai bine de 28 de ani de ani, Lepa Brena este tot mai aproape sa reinvie momentele de odinioara si se pregateste de un nou spectacol in Timisoara. Concertul se va tine tot pe stadionul Dan Paltinisanu.

Artista ar fi cerut pentru concert aproximativ de 40.000 de euro, bani ce ar urma sa fie scosi cu usurinta din vanzarea biletelor, in conditiile in care la Timisoara Lepa Brena are inca o multime de fani. Mia mult, la concert sunt asteptati si sarbii din intreg Banatul.

Exit mobile version